Rüya Bilmecesi 9 - Araf - Devam

Önce bunu okuyun : Rüya Bilmecesi 9 - Araf -

İlk bölümden devam...

Su yüzeyinde tüm gücümüzle yüzmeye çalışıyoruz. Etrafta başka yüzen insanlar da var. Bir süre nereye gideceğimizi bilemez şekilde yüzdükten sonra tam artık yorgunluktan kolumu oynatamaz hale geldiğim anda uzakta bir ada görüyorum. Hep beraber kurtulma umuduyla o adaya doğru kulaç atıyoruz. Bu sırada yeryüzünden yüzlerce metre yükseklikte bir adanın nasıl olabildiğini hiç düşünmüyorum. Hem de görüş alanımızda bir dağ yokken. Neyse sonunda adaya varıyoruz ve sahile çıkıyoruz. Kurtulduğumuzu düşünerek büyük bir rahatlamayla kendimi kumlara bırakıyorum. Gökyüzü çok değişik bir renkte. Adeta flaş parlamasında oluşan beyazlıkta ve her yeri tam olarak aynı renk. Biraz sahilde uzandıktan sonra bir köpek havlamasıyla doğruluyorum.

Uzaktan bana doğru çok sevimli bir köpek geliyor. Köpek hiç bana bakmadan yanımdan geçtikten sonra arkasından baktığımda kalça kısmında sadece kemiklerin göründüğünü görüyorum. Daha bunun şaşkınlığını yaşayamadan adadaki ormandan sahile doğru insanlar geliyor. Hepsinin bir yerlerinde ölümcül yaralar var. Kimisinin kafasının yarısı yok, kimisin karnından arka taraf görünüyor. O anda ölülerle dolu bir adada olduğumuzu ve muhtemelen bizim de öldüğümüzü anlıyorum. Görünürde hiçbir yaram olmadığı halde öldüğüme çok eminim.
Buna kendimi inandırdıktan sonra ne korku kalıyor ne şaşkınlık. Kaderime razı oluyorum. Ormandan çıkan insanlardan biri "Çabuk bizi takip edin gitmemiz gerek!" diyor. Hep birlikte ormana giriyoruz. Adadaki bitkiler hariç herşey ölü. Ormanda yürürken aslında ölmesi gerekirken uçan kuşlar veya ağaçta sallanan maymunlar görüyorum. Sonunda ormanın ortasında bir kliseye geliyoruz. Klisede boş bulduğumuz bir sıraya oturuyoruz. Her taraf hınca hınç ölü insanlarla dolu. Sağ önümde oturan adamın kafasının içinde bir bıçak var. Bir anda klisenin içindeki gürültü kesiliyor. Herkes susuyor ve sahne gibi yere çıkan pelerinli adamı izliyoruz. Belki de kadındı bilmiyorum çünkü yüzünün olması gereken yerde sadece siyah bir boşluk görünüyor. Pelerinli adam sahnenin ortasına geliyor, ellerini kaldırıyor ve ben uyanıyorum.

3 yorum var:

dikkatsiz okur dedi ki...

kıçın pekbiçokçok açıkta kalmış be yavrucum..
ikinci ihtimalse daha kötü: bu abidik gubidik felaketli hollywood şaheseri filmleri bu aralar çok izlemişsin ve bilinçaltın bunu bu şekilde hönkürüyo..
seç beğen al..

Conrad Bundy dedi ki...

yavrum bu rüya nerden baksan 1.5 yıl önce hatta daha fazladır. çok dumanlı bir geceydi hatırladığım kadarıyla :) onun etkisi olabilir.

dikkatsiz okur dedi ki...

hımm o zaman başka tabii :D

 


Templates Novo Blogger 2008