Job

İki gündür hırsızlık filmlerinden gidiyorum. Önce The Bank Job sonra The Italian Job. Neyse ki ikisi de eğlenceli, vaktime değen filmlerdi. The Brazilian Job da çekiliyormuş 2009'da onu da izlerim artık.

The Bank Job
İngiltere'nin en büyük banka soygununun sinemaya aktarılmış hali. Gerçek bir hikayeye dayandığı için inandırıcılık gibi bir sorun yok filmde. Neyin kurgu olarak eklendiğini anlayamıyorsunuz tabi. Jason Statham başrolde yine çok başarılı. Filmin temposu, eğlence unsurları gayet yerli yerinde. Sinema sanatına muhteşem bir katkı değil ama eğlenerek vakit geçirmek için iyi bir seçim.
The Italian Job
Edward Norton'ın belki de en kötü performansını görmek için izlenebilir bu film. Adam resmen zoraki oynamış. Çekim bitse de eve gitsem havalarında her sahnede. Onun dışında gayet güzel film. Başarılı soygun planları, araba kovalamacaları, araya sıkıştırılmış esprilerle eli yüzü düzgün bir Hollywood aksiyonu. Bir Hollywood aksiyonunda Jason Statham'ı görmek de güzel. Evet, seviyorum bu adamı. Neyse bu film de eğlenmek için izlenir. Tavsiye ederim.

0 yorum var:

 


Templates Novo Blogger 2008