Rüya Bilmecesi 10

Taze taze rüya geldi. Sıcaklar, tatile gidememek, ayak parmak ucunu bile suya sokamamak rüyalarda etki yapmaya başladı.

Rüyamın başlangıcında Yiğit'le devlet dairesi gibi bir yerdeyiz. Holde o meşhur sarı rahatsız bekleme sandalyelerinde oturuyoruz. Hani yapışık olur ya 3 tanesi, neyse. Elimizde pasaportlarımız var. Belli ki bir yere vize almak için bekliyoruz. Her taraftan Arapça konuşmalar geliyor. O anda Suriye'deyim diye düşünüyorum. Fakat nereye vize almak istediğimiz hakkında bir fikrim yok. Hol fazlasıyla sıcak. Alnımdan sırtımdan terler boşalıyor. Bir ara bakıyorum karşımda oturan Yiğit soyunmaya başlıyor. "Çok sıcak abi dayanamıyorum ben." diyor. Ondan aldığım gazla ben de soyunuyorum. Sadece boxerlarla kalıyoruz. Etraftan birileri geçiyor ama kimse de garipsemiyor bu durumu. Bir süre daha bekledikten sonra "Ben dayanamıyorum giricem artık içeri." diyorum ve üzerimde boxer elimde pasaportla önünde beklediğimiz odaya dalıyorum.

Masada oturan adam kafasını kaldırıp bana bakıyor. "VİETNAAAAM!" diye neşeyle çığlık atıyor. Ne Vietnam'ı lan diye düşünmeye fırsat bulamadan "Give, give" diyerek eliyle pasaportu vermemi işaret ediyor. Uzatıyorum birşeyler yazıyor pasaporta, bu sırada arkamdan Yiğit de gelmiş. İki boxerlı herif bir konsolosluğun odasında pasaportlarımızın işlemini bekliyoruz. Adam ikimizin de pasaportlarını uzatıyor OK diyor. Bir anda kendimizi bir sahilde buluyoruz. Boxerlar mayoya dönüşmüş. Kumda yatarken önümüzdeki bir gruba gözüm takılıyor. Lisede bizden alt dönemlerde olan gençler grupça takılıyorlar. Aralarında tanıdıklarım da var tanımadıklarım da.

Biraz onlarla sohbet ettikten sonra denize girmeye karar veriyoruz. Havlumun yanına dönüyorum ve telefonumu kumun içinde buluyorum. Yiğit de aynı şekilde. Telefonlarımızın tuş takımlarını vs kumdan temizlemeye uğraşıyoruz. Bu sırada hava iyice kararmaya başlıyor. Kumları telefonun bir yerinden atıyorum başka yerine bulaşıyor. Sinir, stres içinde onunla uğraşırken rüyada bile denize giremeden uyandım.

6 yorum var:

Adsız dedi ki...

axess card a peşin fiyatına 12 taksitle sizi hedehödöde otel ekstra full ultra feci herşey dahil e gönderebiliriz. sadece bizi arayın.bir telefon kadar yakın :)

Conrad Bundy dedi ki...

ah ulan axess im olsaydı. bonus ya da world olmaz mı?

jolene dedi ki...

peyii ne biçim de rüya.
korkunç bir bilinçaltı.

Adsız dedi ki...

vietnam güzel fikir. bi vietnam filmi vardı adını unuttum vietnamda savaştan sonra bi eleman mayınları temizleyerek para kazanıyor falan. o filmde bir hatun vardı ki sorma. mevzunun ilginç tarafı ise bu filmi türkiyeye pazarlamak için vietnamın en çirkin iki kadınının türkiyeye gelmiş olmasıdır ki ilginç yani. vizyona giremedi tabi sonra film. bu bilgileri de öyle kolay kolay edinemezsiniz yani. şirin hatunlardı o ayrı.

Adsız dedi ki...

bu bılgıler ıcın tesekkur ederız sayın sevınc. bonus a 6 taksıt olabılıyor memet bey, 12 taksıt ıstersenız vade farkı almak zorundayız :)
ama ultra full ekspres herşey dahil yani öyle böyle diil. görevlilerimiz sıçtırtıyo sizi o derece.

Conrad Bundy dedi ki...

ben bokuma karıştırmam kimseyi emrebey. fakat vade farkı falan hoş şeyler değil bunlar. maksat ayağımız alışsın.
yiğit bu kış da vietnama gitmeliyiz sanırım bu bir mesaj olmalı.

 


Templates Novo Blogger 2008