Kısa Kısa

Önceki postta koyduğum Fenerbahçe amblemi sanırım biraz büyük olmuş. Bende normal görünüyordu ama başka bilgisayarda bakınca anladım ki evet büyükmüş. Neyse idare ediverin canım artık.

İlk defa oynadığım PS3'te ısınma turlarında bile başarılı bir performans sergileyip takım arkadaşım sevgili Sirius'la 3 maçın 2 sini kazanmamız ertesi güne moral oldu sanırım ki bugün de oynanan 6 maçın 5'ini kazanarak rakip arkadaşlarımızı biraz sinirlendirdik. Kusura bakmasınlar.

19.07 Dünya Fenerbahçe'liler Günü'nde harika bir tekne turu organizasyonuyla Ünifeb'li arkadaşlarımızla tekrar görüştük. Ne kadar özlemişim tezahurat yapmayı. Bu sene de pek doyamayacağım sanırım çeşitli sebeplerden fazla maça gidemeyeceğim için. Neyse artık böyle organizasyonlarla tek tük gidebildiğim maçlarda tüm içimi dökerim.

19.07'de saat tam 19.07'de boğazda GS Adası önünde olmamız ve "Şeytan Diyor Ki Yanaş Şuna" pankartımız eğlenceliydi. Makara, müzik, danslar, marşlar, meşaleler vs güzel bir kutlama oldu tüm Ünifeb ailesine de teşekkürler.

Uzun zaman sonra bir rüyamı hatırlayarak uyandım ve sanırım ilk defa uyandığımda gerçekten mutluydum. Bu rüyamı da Rüya Bilmecesi başlığı altında bir dahaki yazıda anlatacağım.

Son olarak Sirius mükemmel bir ev sahibi. Arkadaş ne ara kalktın da hazırladın o kahvaltıyı. Eline sağlık anam tekrar.

2 yorum var:

Toprak dedi ki...

O tekne alabora olmadı ya , sabah kahvaltısını ona sayalım...
Pes 3'ten sonra karşı takımdan bi arkadaş , hayatımda bu kadar rezil olmamıştım dedi .. Ama alıştı bünyesi rezilliğe bence , biraz sabretsinde Gaziantep deplasmanından sonra İstanbul'dayım : )
Ebedi rezalet kaldığı yerden : )

Conrad Bundy dedi ki...

gel gel duman edelim ortalığı. bi turnuva yapıp krallığımızı alalım :)

 


Templates Novo Blogger 2008