kemal ortak parantezinde yazarlar

Birşeyler yapmak, birşeyler yazmak istiyorum ama o kadar bilmiyorum ki ne olduğunu. Yapacak işler var aslında. Pazar günü ALES var mesela daha ne sorduklarını bilmiyorum adamakıllı. Bugün bir kitap alayım çözümlü dedim dünyanın parası. Sahaflara gitmek lazım yarın. Sonra biraz çalışmak falan. Birşey değil işe yarar puan yapamazsam verdiğim paraya mı yanayım sabahın 9.30 unda sınava girdiğime mi karar veremiyorum.

Türk Edebiyatı'na sardım son haftalarda biraz geç de olsa. Kemal'lere başladım. Orhan Kemal'le yaptım girişi Kemal Tahir'e geçtim. Yaşar Kemal'e de gelir sıra elbet. Adamlar ne güzel yazmış yahu. Özellikle Kemal Tahir - Yorgun Savaşçı ve Orhan Kemal - Cemile mutlaka okunmalı. Sinema kitabı okumaktan imanım gevremişti iyi geldi roman okumak.

MSM de bitti geçtim sınıfı. Eksikliğini hissediyorum şimdi. Haftasonları sabahın köründe kalkıp gitmek zorunda olmamak tuhaf geliyor. Ciddi ciddi bağımlılık yapmış. Keşke 12 ay devam etseydi. Böyle de hasta ruhlu, tatil istemeyen bir öğrenciyim. Ne yapayım çok seviyodum. Ekim'e kadar bekle şimdi işin yoksa.

Mazorgazm noldu diye soruyor herkes. Ben de soruyorum kendime Mazorgazm noldu diye. Keşke vakit olsa da o da bitse. Vakit yaratılır belki de keşke şu uyuşukluk geçse.

4 yorum var:

uçan hollandalı. dedi ki...

tanzimattan itibaren ahmet parantezine alınca da pek bişey kalmıyo.

Conrad Bundy dedi ki...

ahmetleri okumam sanırım. bilmiyorum belki bi ara okurum ama onlar hep şair takımı değil mi? ahmet haşim, hamdi tampınar falan. sevmem ben şiir. öykü yazsınlar canımı yesinler.

dikkatsiz okur dedi ki...

ahmet hamdi tanpınar- saatleri ayarlama enstitüsü

bunu oku sonra da nasıl yazılırmış o zaman bi daha hayret et..

uçan hollandalı. dedi ki...

ahmet(kutsi, hamdi, haşim, mithat, vefik... )

 


Templates Novo Blogger 2008