İş Güç

Tam evde oturmaktan fenalık geçirmeye başladığım ve tatile gitmekten de umudu kestiğim günlerde bir tesadüf karşıma fırsat çıkardı, değerlendirdim, gerçek anlamda ilk stajıma başladım. İyi oldu.

Büyük-uluslararası şirket ortamını sadece filmlerde görmüş bir insan olarak gördüklerim pek şaşırtmadı zira herşey aynı filmlerdeki gibi. Birbirinden ufak duvarımsılarla ayrılan masalar, departman direktörünün duvarları camdan odası vs. Kulağa gelenler de doğruymuş insanlar sürekli birbirine mail atıyor. Bu maillerin yarısı işle ilgiliyken yarısı da forward mail gördüğüm kadarıyla.

Şimdilik halimden memnunum bakalım önümüzdeki günlerde neler olacak? Yazmaya da çalışacağım yine tabi ki. Şimdilik en büyük sıkıntım hayatında kırmızı tişört giymemiş, sarıyla kırmızıyı bir araya getirmemiş bir insan olarak sarı kırmızı logolu bir şirkette çalışmak. Tişörtünü giymemek için her gün kravatı gırtlağıma çekiyorum ama olsun. Ha unutmadan, yurtdışına birşey yollayacakken DHL kullanın lan. 2 günde ABD'ye gönderiyoruz valla.

1 yorum var:

Ortega dedi ki...

UPS takılıyoruz biz yaa :D

 


Templates Novo Blogger 2008