kimi severim mimi

Android Lenore beni mimlemiş. Mimin başlığı "Kalbinizi Çalan Eylemsel Hareketler" ismi dilbilimsel olarak sorgulamıyorum şimdi eylem-hareket falan. Sevgilimizde olmasını istediğimiz özellikleri yazıyormuşuz özet olarak.

Öncelikle haliyle baktığımda hoşlanmış olayım. Her ne kadar iç güzellik falan dense de ilk izlenim olarak her zaman dış güzelliğin etkisinin büyük olduğunu yadsıyamayız. Öyle çok muhteşem güzel olmasına da gerek yok. Genele göre güzel olmayan kişiler bazen bana güzel gelebilir.

Biraz heyecanlı ve konuşkan olsun isterim. Ben yeterince sakin bir insanken sevgili kişisi de sakin olursa beraber sıkıntıdan patlarız kanımca.

Sinema başta olmak üzere çeşitli sanat dallarına karşı ilgisi az çok bilgisi olsun isterim. Tiyatrocu olursa ne ala. Neden bilmiyorum liseden beri falan hep evleniceğim kişi tiyatrocu olacakmış gibi gelir. Ha hiçbir sanattan anlamıyor olsa da sinemadan biraz anlasın ki konuşacak başka şey bulamazsak bile sıkılmadan saatlerce konuşacak konumuz olsun.

Sinema demişken, Kutsal Damacana'yı sevsin.

Fenerbahçe'yi kıskanmasın. Maça gitmeme tavır yapmasın. Hatta çok istiyorsa gelsin birlikte gidelim.

Eli kalem tutsun. Duygularını yazıyla da düzgün ifade edebilsin. Bana sürekli okumam için yazılar yazsın.

Her açıdan rahat bir insan olsun. Kasılmasın, kasmasın.

Eh muhteşem olmasa da iyi sevişsin. Şişme kadın gibi yatmasın.

Yemek yapmayı bilirse ekstrası olur. Çağırsın beni et yemekleri yapsın falan. Ben çiğ köfte yoğururken de gelsin terimi silsin, rakı içirsin.

En önemlisi kafası bana gelirken boş olsun. Benimle tanışınca sadece ben olayım.

Edit: Aklıma sonradan önemli iki şey daha geldi. Sağlam geyik potansiyeli olsun. Bir de soğuk nevale olmasın, sevgisini göstersin, gelsin mıncırsın falan. Tamam mı canlar?

Daha yazdıkça çok çıkar gibi bu kadar yeter şimdilik. Zaten bunların hepsine sahip biri olsa daha başka madde yazmama gerek olmaz. Yeter de artar bile. Neyse, mimi de pasliyim bari. Ceren, Hich bi de Çarpık Pencere olsun.

6 yorum var:

Sel dedi ki...

"Eh muhteşem olmasa da iyi sevişsin. Şişme kadın gibi yatmasın."
Zuahuahahuah lan sen beni yarıyosun D:D::D:D:D

Conrad Bundy dedi ki...

allah da beni güldürsün e mi?

uçan hollandalı. dedi ki...

hahaha.

Conrad Bundy dedi ki...

ne güldün hanım?

defne dedi ki...

sen çook şey istemişsin ya :) eğer bir tane fazla bulursan bana da göndersene:D

Conrad Bundy dedi ki...

çok da bişey değil aslında ya olan oluyo böyle. =)

 


Templates Novo Blogger 2008