Asansör

Bugün hayatımda ilk defa asansörde kaldım. Gönül isterdi ki Asansör filmindeki gibi Arzu Yanardağ falan olsaydı asansörde ama şans bu ya işte biz 7 hayvan erkek kaldık. 10-15 dk süren bu macerada o kadar ufak alanda ne kadar eğlenebilir bunu test ettik sanırım çok ilginçti. Zaten daha binerken hoca (Umut Oray)yla birlikte hadi hoca bekler diye asansöre koşmadan belliydi bir eğlence olacağı.

Asansör sönüp ışık sönünce eğlence alevlendi. Telefonunu çıkarıp fotoğraf çekenler, Arzu Yanardağ hatırlatmama "Of sırayla..." diyen bir hoca, 190 boyu kalıplı vücuduyla önce inceden tırsan sonra alenen korktuğunu belli eden arkadaş, "Eh kurtulamayacağı heralde sigara yakalım bari" geyikleri, gülmekten oksijeni azalan bir asansör. Biraz daha kalsaydık eminim azalan oksijenin vereceği uyuşuklukla daha ne eğlenceler çıkardı ama herşeyin fazlası zarar tabi. Neyse haftaya yine kalırız belki.

3 yorum var:

cesetizleri dedi ki...

off sırayla.. al işte.. erkek milleti. :)
kapalı kalma korkusu olan biri de olsaydı hiç eğlenceli olmazdı şanslıymışsınız.
ama asansörde 7 erkek.. ilginçç.. :)

Conrad Bundy dedi ki...

:) evet o durumda çok sinir bozucu da olabilirdi tabi. 7 erkek diyince yanlış anlamayın canım gerçi kurtaran adam da şaşırdı bayağı sayınca ama :)

cesetizleri dedi ki...

şaşılmayacak gibi değil ki..
aman allahım.. :)

 


Templates Novo Blogger 2008