Temassal Flört

Mesela otobüstesiniz, otobüs biraz kalabalık gibi ama tam da böyle konserve halinde değil. Yanınızda hoş bir kız ya da kızsanız hoş bir erkek var. Tanımadığınız biri tabi ki. O da sizi hoş bulmuş olacak ki aslında hareket edebileceği bir alan varken etmiyor ve bir şekilde temasta kalıyorsunuz. Omzunuz sırtına deyiyor, kolunuz koluna deyiyor vs. İki taraf da bundan rahatsız olmuyor ve teması kesmiyor. İki taraftan biri durağı gelince iniyor ve bu kısa ilişki de böyle bitiyor. İşte ben bu flörtsel durumlarda çok eğleniyorum.

Not: Bu durum kesinlikle ford/fordçuluk değildir. Ford dediğiniz şey kız tarafının rızası dışında gerçekleşir. Benim anlattığımda alan memnun satan memnun. Gençler birbirini beğenmiş, birbilerine temas etmek istemişler. Evet durum budur.

9 yorum var:

Ben dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
dikkatsiz okur dedi ki...

ben bu silinen yorumu çok pis merak etmekteyim..

POSTACI dedi ki...

Bi dakka bi dakka öyle notla kurtaramazsın! Ben yorumumu yaptım bi kere fordçu memik diye de yanlış adresle oldu =)

Adsız dedi ki...

haha sivas maçı sonrası konu değiştirme çabası sanki. sankim deniz feneri sonrası ergenekon gözaltısı. bildiğimiz ford hikayesi olm bu. genç fordçuya öğütler isimli kitapta usta fordçunun ben böyle başladım sonra nereden nereye hikayesi gibi.

"Forda Nasıl Başladım?"
Yazan: M. Kasapoğlu

Onun dışında kız olmanın bu kadar zor olduğunu allahıma bu hikayeyle anladım. kız eğer senin "temas"ından sonra uzaklaşsaydı üstüne bi de ters baksaydı "mına koduğumun karısı sapık muamelesi" yapmış olacaktı. ama adam sanıp kaçmayınca hoşlanmış oluyo. ne yapsın bu kızlarımız ben çıkamadım işin içinden.

Not: Madem yorum kokusu alıp açıklamak zorunda kaldın bende açıklayayım ki bu fordçuluktur. ama kız da seni fordlamış olabilir. onu bilemediğimizden yargılamıyorum. yani kız da eve gider gitmez bloguna bu gün bi çocuğa sırtımı deydirdim, uzaklaşmadı ama benim durak erken geldi evim biraz uzakta olsa belki de sevişecektik yazmış olabilir o yüzden susuyorum.

ama gel sana o kızı bulalım. 93m miydi? hangi durakta indi tipi nasıldı? anlatırsan bir yardım eden çıkacaktır.

Conrad Bundy dedi ki...

şimdi neresinden başlasak yiğit bey'le tartışmaya. hmm öncelikle bu spesifik olarak bir olay üzerine yazılmış bir yazı değil genel olan bir durumla ilgilidir. o yüzden hiç zahmet etme canım aramaya bulmaya.

ilk temastan sonra kız çekilse kenara, durum normal olacak. ters bakmasını gerektiren birşey yok. pozisyon icabı yaşanmış olabilir ilk temas. ama vücuttan önce temas eden gözler durumu kavramıştır ki temas kesilmez. iki taraf da olaydan memnundur.

fordda ise erkek egemen toplumun bir otobüse yansıması neticesinde erkek bastırılmış cinselliğini otobüsteki güzel kadını cinsel meta olarak kullanarak dışa vurmak ister. olay tamamen tek taraflı ve erkeğin zevk alması, kadını şişme bebekten farklı görmemesiyle ilgilidir.

benim anlattığımla fordu bu sebeplerle birbirinden iyi ayırmak gerekir. saygılar, sevgiler. kis yu.

Adsız dedi ki...

haha ben hayatımda böyle kıvırma görmedim yazıyı yazan şahin k, yorumu yapan sezen cumhur önal .

son olarak da kis yu derken? kaçmam mı gerekiyo bilemedim. sonra yiğit benden hoşlanıyo flört ettik olmasın=)?

Conrad Bundy dedi ki...

senin bana aşık olduğunu zaten biliyorum.

POSTACI dedi ki...

AHAHAHAHAHAHAHA
Uvvv bir acayip olaylar =)

kezban paris'te dedi ki...

çok acayip!
böyle o kadar endişeleniyorum ki bazen...
çok acayip!

 


Templates Novo Blogger 2008