sinek gözü

İtiraf etmem gerekir ki sinek gözüne benzeyen, kocaman güneş gözlüğü takan kızlar bana oldukça çekici geliyor. Belki de suratın yarısını kapattığı için yarattığı gizem dolayısıyla aslında güzel mi değil mi karar verememe durumu çekicilik yaratıyordur. Ne olursa olsun bence yakışıyor. Aferin kızlar, sinek gözü güneş gözlüğü takmaya devam.

Renkli, plastik saplı güneş gözlüklerineyse hala mesafeliyim. Hiç gereği yok onları takmanın. Bakın ne güzel sinek gözü var alın onu takın. Çok yanlış yapıyorsun renkli, plastik saplı güneş gözlüğü takan kız!

Bir de ben hayatım boyunca güneş gözlüğü takmadım, takamadım. Yüzüme uyan, yakışan, utanmadan takabileceğim bir güneş gözlüğü istiyorum. Takıp da karizmatik karizmatik gezineyim ortalarda. Havaların düzelmesiyle birlikte açan güneş beni iyice Japon kıvamına getiriyor. Kaşlarımı çatmaktan başıma ağrılar girdi vallahi. Bana bir güneş gözlüğü hediye gelse ne kadar güzel olur değil mi? Bence olur.

4 yorum var:

cesetizleri dedi ki...

zevksiz nolacak :)

gia dedi ki...

ya di mi memet ya bence de çok çekici. sevmem, takmam da ama gerçekten hoş. bi de ağzı, burnu güzel oldu mu ohhh valla.

BD dedi ki...

ben de kaşık kadar suratıma gidecek bir güneş gözlüğü bulamadım. zaten hangi gözlüğü takarsam takayım bende maskeyi andırıyor. ama şu yuvarlak güneş gözlükleri var ya hani takınca eline bir de baston olmazsa eksik kalıcak olanlar, işte çok seviyorum onları.

Conrad Bundy dedi ki...

sinek gözü al kontes sinek gözü.

 


Templates Novo Blogger 2008