Tribün Alemi (Regnum Holigania)

Heyecanlıgiller (Excitedaea)
Heyecanlıgiller familyasının üyeleri daha stad/salon kapıları açılmadan sıraya girmeye başlamalarıyla belli olurlar. Mekana erken girme arzusu bir yana belki maçta bağıracaklarından daha fazla sırada beklerken bağırırlar. Özellikle kendi familyalarından olan türdeşleriyle bir araya geldiklerinde zaman zaman yuvarlak olup zaman zaman yok yere meşale yakıp coşkunluklarını tüm çevreye göstermeye çalışırlar.Ancak tribünde maçtan önce kısılan seslerinin sıkıntısını yaşarlar.

Tecrübeligiller (Oldwolfaea)
Çoğunlukla yaşları belli bir seviyeye ulaşmış, yer yer saçları dökülmüş veya kırlaşmış, bira göbeğinden muzdarip görünümleriyle tanınırlar. Familyanın çoğu üyesi tuttuğu takımın formasını giymez sadece bir atkı bağlar veya hava durumuna bağlı olarak bere/şapka takabilirler. Ben bu tribünlerin müdavimiyim tavırlarıyla dosta güven düşmana korku salmaları bir yana maç esnasında tezahuratlara playbackle katıldıkları çeşitli araştırmacılarca gözlenmiştir.

Yiyişkengiller (Frenchkissaea)
Birbirilerine uyumlu çiftler halinde görülürler. Erkek birey korumacı içgüdüsüyle çevredeki potansiyel düşmanlara karşı her an tetikte bulunurken, dişi birey partnerinin ilgi alanına ortak olmanın ve değişik bir ortam görmenin mutluluğuyla gülümseyerek gezer. Genellikle giyim kuşam olarak tuttukları takımın en yeni formalarını, en şık atkı/şapkalarını tercih ederler. Tribüne çıkıp çevreleri dolmaya başladığında yanlış yere geldiklerini farkederler ancak sinemaya gitmek için artık geçtir.

Devamı Gelecek...

0 yorum var:

 


Templates Novo Blogger 2008