Tribün Alemi (Regnum Holigania) 2

Gençirisigiller (Crazyteenaea)
Yaşları 20 yi geçmemekle beraber zihinsel yaşları normal yaşlarının çok daha altında olan türlerin oluşturduğu familyadır. Çeşitli koloniler içinde bulunmak bu tür için olmazsa olmazdır. Koloninin lideri bir sonraki maddede incelenecektir ancak bu familya için o lider ne derse kanundur. Takımlarını en çok kendilerinin sevdiğini düşünür, tribüne erken girmek için sıra kapmayı, kendisine ters baktığını düşündüğü kişilere sürü halinde saldırmayı marifet görürler. Biyolojik yaşları ilerledikçe normale döndükleri düşünülmektedir.

Ağırağabeygiller (Donvitopolatalemdaraea)
Üstte incelediğimiz gençirisigiller familyasının oluşturduğu kolonilerin liderleri konumundaki türlerdir. Dış görünüş olarak genellikle çok kısa saç, kirli sakal, bilekte tespih, boyunda atkı kombinasyonundadırlar. Üstlerinde başlarında desteklemeye geldikleri takımın renklerini taşıyan hiçbir şey bulunmaz. Orda bulunmak için tek amaçları doğal ortamdan rant elde edip normal hayatta ulaşamadıkları sosyal statüye tribün ortamıSnda ulaşıp farkında olmadan egolarını tatmin etmektir.

Tuzukurugiller (Bossorceoaea)
Son olarak inceleyeceğimiz familya bu doğal ortamda bulunmalarına araştırmacıların en çok şaşırdığı üyelere sahip familyadır. Tuzukurugiller familyasının üyeleri genellikle şirket patronları, holding ceoları veya hiç olmadı "peşin satan-veresiye veren" resmindeki peşin satan gibi tiplerdir. Maçın başlamasına yarım saat kalmadan stada girmezler. Tribünün en güzel yerindeki kombineli koltuklarına bazen familya arkadaşlarıyla bazen yavrularıyla oturup maçın başlamasını beklerler. Devre arasında pahalı yemeklerini yiyip bira içerken türdeşleriyle iş görüşmeleri yaparlar. Maç boyunca oturdukları koltuktan sadece pozisyonu göremiyorlarsa kalkarlar ve maç bitmeden stadı terk ederler. Trafiğe takılmamak tuttukları takımn atabileceği bir golü görmekten daha önemlidir. Halbuki mağaralarındaki plazmalarda maçı izleseler hiç trafiğe takılmazlar.

0 yorum var:

 


Templates Novo Blogger 2008