Hipo?

"Transformers filmiyle yıldızı parlayan Megan Fox, Toronto Film Festivali'nde gazetecilerin sorularını yanıtladı. Fox, kendisinin bir seks kasedi olup olmadığı sorusuna, 'Aman Tanrım! Eğer böyle bir kaset olsaydı da güzel olmazdı. Çünkü ben tıpkı bir hipopotam gibi sevişiyorum. Kendimi öyle görmek istemezdim.' dedi." - Akşam

Şimdi bu haber gerçek mi yoksa güzel bir kadın fotoğrafı koyalım altını da dolduralım hacı birşeyle millet yer zihniyetinin ürünü mü bilmiyorum ama gerçekse sayın Megan Fox'tan hipopotam gibi sevişmek kavramını biraz açmasını, gerekirse video görüntüleriyle göstermesini istiyorum. Beynim gitti. Hipopotam diyor lan. İnsan ceylan der, gelincik der.

2 yorum var:

POSTACI dedi ki...

Ben nasıl bir şey olduğunu az biraz anladım sayılır. (anlamaz olaydım) Özgüvenini kaybettirmişler kızcağıza. Şişme bebek muamelesi görmüş. Görüntüler aşağıdaki linkte. Öyleyse haksız sayılmazlar. Nuyrun:
http://www.youtube.com/watch?v=liwzl2yUGZ0&eurl=http://postmortemofvirgilius.blogspot.com/&feature=player_embedded

Ortega dedi ki...

Deli gibi sevişiyorum olayına farklı bir boyut getirmiştir bu sözüyle. Sağı solu dağıtıyorum, ne yaptığımı bilmiyorumun tercümesidir derim.

 


Templates Novo Blogger 2008