iğrendim

Hatırladığım senelerde doğan kızlar büyümüş de - aslında yaşça hala büyümemiş de fiziken büyümüş - sevgilileri sandıkları adamlarla gece boyu takılıp sabaha kadar sevişir olmuşlar. 15 yaşında bir kızın bol dekolteli bluz ve topuklu ayakkabı kombinasyonuyla gezmesi beni hem şaşırtıyor hem de üzüyor. Eski kafalı bir adam değilim öyle ama herşeyin de bir vakti var. Aceleleri ne anlamıyorum ki. Onlara prim yaptıran mahalle delikanlılarına da diyecek söz yok. Kardeşi yaşında kızı yatağa atmak için bin takla atarlar gelip bize sevgilisinin resmini gösterdikten sonra. Delikanlılar işte.

3 yorum var:

Hich dedi ki...

ya 15 yaşında bir kız kuzenim var, yıllardır görmüyordum, bir mecliste yarım saat gördüm hemen gelip bana sevgilisini anlattı, durduk yere tak diye girdi konuya ve anlattı... ben o yaşta donumu zor çekerdim be!

.../J/... dedi ki...

bi de soyle birsey cikmis ben icerliyorum sahsen:

yaslari ufak olan kizlar var senin de belirttigin gibi bunlar ustlerine beyaz seyler giyiyorlar (beyaz tisort pantolon gibi) buraya kadar hersey normal ama bu hinzirlar ic camasirlarini ozellikle siyah giyiyorlar. Bu kadar teshircilik cok fazla, bi de kotu tarafi bunlarin kendilerine yakistiklarini dusunuyorlar ki sana katiliyorum : igrendim

Ortega dedi ki...

Bunları söyleyince "geri kafalı" olarak görülmek..ne kötü.

 


Templates Novo Blogger 2008