Üniversite Alemi (Regnum Universidalia) 2

Kariyeryapıcıgiller (Dryardoçdoçprofaea)
Kariyeryapıcıgiller familyasının üyeleri gençlik yıllarında doğal ortamlarındayken iki ayrı alt familyada incelenmelidir.Dahil oldukları alt familyaya göre ortamın en sevilen veya en nefret edilen türlerini barındırabilir bu familya.Şimdi alt familyaları görelim.

-Paylaşımcıgiller (İmaginethereisnocountryaea)
Bu alt familyanın üyeleri genellikle üniversite aleminin en sevilen üyeleridir. Dış görünüş olarak fazla dikkat çekici modifikasyonları yoktur. Ekseriyetle gözlüklüdürler. Zaman zaman dış görünüşüne önem veren üyeler de görülebilir. Diğer familyalarla çok iyi ilişkiler kurarlar. Tüm derslere girip, dersin her dakikasını takip etmenin sonucunda elde ettikleri notları bir sıcak gülümseme karşılığında isteyene verirler. Sevilesi ilgi gösterilesi canlılardır.

-Benimnotumbenimnotumgiller (Selfishandrudeaea)

Paylaşımcıgiller alt familyasının aksine yolda görseniz yolunuzu değiştireceğiniz canlılardır. Ders takibi ve not elde etmek paylaşımcıgiller alt familyasıyla ortak özellikleridir.Fakat bunlar istisnasız olarak gudubet, asık suratlı ve kaba davranışlı olduklarından bu notları hiç kimseyle paylaşmazlar. Yine paylaşımcıgiller le benzer bir özellik olarak çoğunluğu gözlüklüdür. Fakat bunlar arasında kesinlikle dış görünüşüne özen gösteren üye bulunmaz. Hatta dişi üyelerin kaşlarını almadıkları bile gözlenmiştir. Üniversite aleminde en çok bir kaşık suda boğulma arzusu duyulan üyelerin oluşturduğu alt familyadır.

Bitsedegitsekgiller (Whatthehellamidoinghereaea)
Üniversite Alemi'nin genellikle en yaşlı üyeleri bu familyadadır. Kaç yıldır bu ortamda olduklarını belki kendileri bile unutmuştur. Görünüşleri zaman zaman bir rakı sofrası amcasını zaman zaman ortamların piç çocuğu bir clubberı andırabilir. Bunlarla arkadaşlık eden diğer familya üyeleri bir şekilde faydasını görebilirler. Çünkü bu familyadaki türler çoğunlukla doğal ortamda rektörden bile daha çok ve faydalı kişileri tanırlar. Bir gün üniversiteyi bitirip başka bir ortama geçecekleri düşünülmektedir ancak henüz bırakmadan bu ortamdan ayrılan örneğe rastlanmamıştır.

0 yorum var:

 


Templates Novo Blogger 2008